Projek Pembinaan Surau An-Nur

Projek Pembinaan Surau An-Nur

Rakan Seperjuangan

Saturday, December 8, 2007

Harapan...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

pertama sekali thanx to rudy n anep kerana bg komen dlm blogku ini. sebenarnya blog aku ni masih dlm proses try n error. saja belajar2 tulis. dah lama xbuat karangan. rasa janggal sungguh. mintak mahap la ye. apepun, thanx 4 dropping by.

skrg aku di pejabat. buntu nye rasa bila wiken pun kena masuk. rasanya kalau bawa kete ke pejabat, xpayah tengok jln pun boleh sampai. 7 hari seminggu lalu. itu ibaratnya la. tapi kalau aku tutup mata betul2, mau eksiden jadinya. nauzubillah...

insyaAllah lepas ni rasanya akan paksa diri untuk aktifkan balik blog ini. itu pun kalau berkesempatan la. tapi takpe, kalau takde yg nak baca pun, no offence...

oklah, got to go...

1 comment:

hafezahzainudin said...

ni yg haku nk ajor ko wat blog yg cun melecun cm aku nih...xde la poyo sgt cm blog ko nih...aku malu...mek maluuuuu....cuba g blog2 aku...ate nk promote blog la nih... http://hikayatcikjah.blogspot.com